Hogeschool Leiden, Leiden
Hogeschool Leiden Binnenkant

Hogeschool Leiden, Leiden

Meeberg Projectmanagement en Bouwadvies heeft inmiddels diverse opdrachten uitgevoerd voor Hogeschool Leiden, een onderwijsinstelling die voortdurend in ontwikkeling is en innovaties toepast om de werk- en leeromgeving te optimaliseren. Het projectmanagement van MPenB heeft bijgedragen aan de uitbreiding van de campus (bouwdeel E) in december ’22. Naast de nieuwbouw beheert het team van Huisvesting en Beheer (Facilitair bedrijf) ook nog tientallen duizenden vierkante meters op de campus.

Om de tijdelijke vacature voor gebouwbeheerder technisch beheer in te vullen, wordt onze projectmanager Stefan enkele dagen per week ingezet om lopende en startende projecten op te pakken binnen Hogeschool Leiden. Zijn takenpakket omvat niet alleen projectmanagement, maar ook dagelijks onderhoud.

In de rol van projectleider of een assisterende rol zijn gedurende deze periode diverse projecten verder gevorderd of afgerond, zoals de installatie van koelbatterijen in luchtbehandelingskasten, het plaatsen van 500 PV-panelen en een verbouwing van de bestaande bouw.

Naast deze projecten is er aanzienlijke vooruitgang geboekt in de optimalisatie van het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Door stakeholders te betrekken en de visie van de Hogeschool te implementeren, is het plan nu beter afgestemd op de specifieke behoeften van Hogeschool Leiden. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met de NEN2767, en momenteel wordt gewerkt aan het implementeren van het MJOP in de organisatie, inclusief het begroten volgens dit plan.

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Stefan Weerheim.

Contact opnemen met Stefan Over Stefan
factsheet
Opdrachtgever

Hogeschool Leiden

Plaats

Leiden

Inzet

Beheer & Onderhoud

Status

Actueel

Onze klanten

Politie klant bij MPenB
referent beheer en onderhoud Minerva | MPenB
Gemeente Voorne Aan Zee | MPenB
referent projectmanagement gemeente Rotterdam | MPenB
referent projectmanagement VolkerWessels Vastgoed | MPenB
Hogeschool Leiden | Referentie Meeberg
referent projectmanagement JP van Eesteren | MPenB
0051-006_Logo-Gebr Van Kessel_RGB
referent beheer en onderhoud PHB | MPenB
referent projectmanagement rijkswaterstaat | MPenB